Födelsedagspresent,  Musik,  presenter

Födelsedagspresent idéer

För konstälskaren:

Letar du efter något ovanligt för de människor som har allt? Istället för att hoppa i bilen och gå mot köpcentret, håll datorn igång och låt fingrarna shoppa i onlinebutikerna som är specialiserade på kopior av forntida och modern konst.

Sightexplorer.se -

För vårdaren

Vem förtjänar inte en dag på spa? Köp en robust kosmetisk väska och lägg till alla fixeringar för ett gör-det-själv-spa – handkräm, kroppslotion, doftande oljor, ansiktsmask, manikyruppsättning. Gör en avkopplande CD för att lägga in den och fylla på den med ett presentkort på det lokala spaet för en massage på dig!

För matälskaren

Här är en som kommer att toppa listan över bästa väns födelsedagspresent: Gör samlingen av några choklad, kakor, tryffel tillsammans med cd-skivorna för hans eller hennes favoritmusik. du kan också prova sorter som i stället för choklad ta torr frukt eller färsk frukt.

För bokälskaren

Köp ett presentkort från din lokala bokhandel (eller onlinehandlare) och skapa ditt eget bokmärke så att din vän aldrig kommer att glömma din omtänksamhet. Sätt på din dator och skriv in din favoritdikt eller minnesvärda sångtexter, lägg till lite grafik och laminerat dem i de flesta kontorstillbehör. Varje gång din vän öppnar en bok kommer han eller hon att komma ihåg dig med ett leende.

Personliga presenter

För att sätta ett unikt snurr på en vanlig födelsedagspresent kan du ta hänsyn till personliga objekt. Hemartiklar, som handdukar eller sängkläder, broderade med mottagarens initialer kan vara ett bra alternativ om du känner till den stil och färger som födelsedagskillen eller flickan gillar. Humor, passande för tillfället och mottagaren, passar också när man ger dessa typer av presenter. Till exempel kan en rolig men meningsfull fras på en skjorta eller en T-shirt göra en liten födelsedagspresent mer speciell.

Temagåvor och skräddarsydda presentkorgar: Ett annat alternativ för att skapa en originalfödelsedagspresent är att montera ett sortiment av mindre presenter runt ett centralt tema. Om mottagaren älskar att titta på film kan en trevlig samling av artiklar innehålla popcorn, en dekorativ skål, pålägg och smakämnen och en DVD som du tror att han eller hon kommer att gilla.

Att ge gåvor på nytt sätt:

Nu finns det så många online-presentportaler, vilket ger unikhet till födelsedagspresenter som hjälper dig att bygga en starkare relation med din nära och kära en gång. De erbjuder ett stort utbud av födelsedagspresenter, vilket är något som ges, vanligtvis för att ge nöje eller visa tacksamhet.

Lämna ett svar