Fruktkorgar

Gåvokorgar – De olika varianterna

En av de bästa sätten att fira ett moment, ett tillfälle eller för att uttrycka kärlek är genom att presentera en lockande gåva. En gåva kan betyda mer ön ord. Hur som helst finns det en gåva som har varit väldigt populär, det är gåvokorgarna. Det finns olika typer av gåvokorgar som kan ges.

Korg Samy 40 cm | Chilli.se

Fruktkorgar

En fruktkorg är alltid en uppskattad present, dessa korgar är fyllda med läckra äpplen, päron, nötter och säsongsbetonade frukter. En fruktkorg passar för alla tillfällen, en hälsosam gåva som är väldigt uppskattad och blir mer och mer populär.

Gourmet Gåvokorgar

De ”gamla typiska” gåvokorgarna som traditionellt fyllts med nötter och gourmetchoklad har varit populära i åratal. På senare tid har dessa korgar blivit gjorda mer personliga med gourmet kaffe, te, chokladdrycker, italiensk mat för en hel middag, såser och kryddor för grillen.

Företags gåvokorgar

Denna kategori för gåvokorgar blir allt mer populär för varje år. Företag skickar dem till sina kunder för att säga “tack” eller för att säga ha en “trevlig helgdag”. Många företag ger presentkorgar till sina anställda som tack för ett väl utfört jobb, födelsedagar, välkomnande av en bebis eller som en semestergåva.

Födelsedags gåvokorgar

Här har du ett brett urval att välja mellan, I gåvokorgar för barn hittar du korgar som innehåller godis, böcker, leksaker och presentkort. För kvinnor finns choklad, spa artiklar, trädgårdsartiklar, godis och stor blandning av hennes favorit dryck för att koppla av. För män finns det mycket att välja på förutom det traditionella som godis och nötter. De populära är sport, cigarrer, elcigg, matlagning och grill gåvokorgar för att passa hans personliga smak och intresse.

Gåvokorgar för henne

Du vill skämma bort henne “bara på grund av vem hon är”. Hitta gåvan som hon verkligen kommer njuta av. Aromaterapi, en spa present, gourmetchoklad, en mugg med hennes favorit kaffe eller te är en unik gåva och “bara för henne”. En återanvändbar gåva som ljusstakar, badsvampar eller en kaffemugg gör gåvan till ett varaktigt minne.

Gåvokorgar för honom

Vad är din mans intresse? En gåvokorg finns i många olika varianter. Tycker han om att grilla eller är han mer en gourmetkock? Kanske en korg med sporttema skulle vara lämplig? Kanske fotboll, baseboll, golf eller fiske timma skulle passa? Eller gillar han att dela gourmet choklad eller mat en lugn hemmakväll. Gör gåvan speciell för honom med hans personliga smak.

Lämna ett svar