0 Flaskor

Så här fungerar siten

1 - Hur man använder Ölexpress.se

Med stor sannolikhet har du redan sett att det går att navigera på siten på flera olika sätt. Men självklart vill vi hjälpa dig att kunna utnyttja alla möjligheter maximalt för att ge dig en topupplevelse hos oss! Nedan hittar du metoderna som finns för att säkerställa bästa sökresultatet! 

 

Allmänna funktioner

I fall du redan exakt vet vad det är för öl du letar efter, så kan du hitta den på ett enkelt sätt genom att mata in ölets namn i sökfältet längst upp på sidan. Självklart går det lika bra när du letar efter ett specifikt bryggeri eller någon slags ölstil. 

Ett annat sätt att söka är genom att upptäcka allt möjligt via olika kategorier. Så kan du navigera genom hela sortimentet baserat på ett land, bryggeri eller de olika ölsorter. Knapparna hittar du längst upp på siten. Så fort du har valt något (till exempel alla belgiska ölen) så landar du på vår översiktsida där du med hjälp av olika filtrar får möjligheten att finjustera för vilka olika ölsorter det är du söker.

Ölcustomizer 


Vad är det för något?

Vi förstår mycket väl att det inte är lätt alls att hålla koll på så många olika ölsorter. Det är vår uppfattning att det kan påverka dig som besökare att det skrämmas bort lite då det känns som du måste vara nån slags ölexpert för att kunna förstå alla smaknuancer som finns. Det är precis därför vi har kämpat hårt att skapa verktyg som förenklas det hela en hel del. Så kallad ölcustomzier. Det här verktyget hjälper dig med att välja rätt genom att justera bara fyra knappar. 

Det finns många människor som får deras första upplevels med specialöl genom att dricka de mer populära öl såsom Leffe eller La Chouffe. Och visst är det gott men hur ska man ta vägen framåt inom den här spännande ölvärlden? På vilket sätt kommer man att bekanta sig inom allt det där utan att tappa koll på vad som är vad?

Naturligtvis finns det många olika kreativa sätt att lära känna alla ölsorter genom att prova, smaka dricka allt möjligt. Men som du förstår är det inte riktigt realistiskt eller vanligt och skulle det vara rätt skönt om det finns ett system för detta. Och det har vi! Här, på vår hemsida! Genom att använda flera variabler som är kopplade till beskan, sötman, färgen och alkoholhalten till exempel, så blir det busenkelt att hitta något som kommer att passa din smak inom betydligt kortare tid i jämförelse med massprovning och administration. Det får väl vara roligt att välja öl eller hur?

Med ölcustomizern har du en digital rådgivare som är där för dig när som helst och var som helst!
 

Hur fungerar det här verktyget "Öl Customizer" ?

Den här ölverktyget hittas enkelt på vår hemsida.
Du kan flytta de fyra knappar till den positionen där du vill ha de. Medan du flytar knapparna ser du direkt att systemet väljer olika ölflaskor som första exempel som passar valda smaken. 

Samtidigt finns det en annan möjlighet. Du kan mata in nån öl du tyckte om i sökfältet som gör att ölets egenskaper kommer att styra ölcustomizern själv. På så sätt vet du vilka värden passar dig och hittar du på så sätt liknande öl. Och med stor sannolikhet kommer du gillar det!

Ett exempel: 
 
Du provat Achelse Kluis - Blond, men du tycker att den är lite för söt. Nu kan du ladda in variabler från det ölet du smakat till ölcustomizer.
 
 
I det här fallet kan du justera sötman lite nedåt efter du har laddat variabler i ölcustomizer. Baserad på den här anpassningen hittar du alla öl med liknande smak men inte lika söt.
 
Klicka på "Hitta din favorit öl" och du får en överblick där du ser alla ölsorter som passar dina val i ölcustomizer mest. Systemet visar den närmastliggande längst upp och den som ligger mest därifrån längst ner.
 

 


2 - Leverans

Betala online

Dina beställningar kan betalas med kreditkort eller PayPal. Snabbt och enkelt.

Vill du veta mer om hur den typen av information hanteras? Läs gärna genom vårt sekretesspolicy.
 

Följ leveransprocessen

När du är klart med din beställning får du en bekräftelse via e-post att du har betalt. Sedan sätter uppföljningen igång och skickar vi ut din beställning inom 24 timmar. Därefter får du en så kallad Track & Trace kod. Där försändelsen sker från Nederländerna, så kommer det på första hand hanteras av DPD tjänsten som i sin tur överlämnar din beställning till pakettjänsten i Skandinavien. Vår erfarenhet är att det tar 3 arbetsdagar att leverera dina favoritöl hemma hos dig. Räkna med extra dagar ifall det finns röda dagar. Vi kommer att kommunicera röda dagar i Nederländerna så att du vet om eventuella förseningar.

OBS: Beställningar kan bara tas emot av personer som är 20 år eller äldre! Det förekommer att leverantören kräver att personen som tar emot beställningen visar giltig legitimation!


Vad kostar frakt?

Försändelser inom Nederländerna själv kostar ingenting när man beställer en påfylld låda som motsvarar 24 flaskor. Kostnaden för försändelsen av en påfylld låda till Sverige ligger på 29,95 Euro. Beställer du ett mindre antal flaskor, så är det förhållandevis lite dyrare. Vi kollar kontinuerligt hur vi kan hålla fraktkostnaden så lågt som möjligt! Har du kreativa ideer kring detta? Varmt välkommen med tipsar! Tack!
 

Skador eller flaskor som är sönder vid leverans?

Tyvärr finns det alltid risken att en eller flera flaskor kommer att gå sönder på väg till dig. Supertråkigt! Men i fall det händer att något gick sönder, så fixar vi att du, i fall vi har ölen som gäller på vårt lagerhus, får nya! I fall vi inte har ölet på förrådet så tar det bara lite längre innan vi kan skicka ut de till dig. Du kan också välja något liknande som är på förrådet eller vi krediterar skillnaden till dig. 

OBS: Det är ett krav att du bevisar att du fick beställningen med en eller flera flaskor som är sönder. Kontrolera därför alltid om allt är i bra skick innan du tar emot paketet formellt! 

Vid skador får du kontakta oss via Sales@MooiBier.nl . Glöm inte att lämna OCR / fakturnumret!

3 - Inte nöjd / Klagomål

Är du inte nöjd med leveransen? Kontakta oss i så fall så att vi kan komma överens om een lösning som passar bäst. Du kan använda e-postadressen info@olexpress.se i så fall. 

OBS: Just nu har vi bara 1 person som kan svenska. I fall det inte går att nås så kan det vara så att någon annan av teamet tar hand om ditt ärende på engelska.

Kontakta Olexpress.se

Har du frågor så kan du kontakta oss via antingen e-post eller telefon. Vi försöka svara på dina frågor så noggrann och snabbt som möjligt!
 

  - E-post

info@olexpress.se 


   - Röstbrevlåda

+31 (0)85 0160116  

Vi tar emot ditt röstmeddelande och kommer att svara inom 24 timmar.