0 Flaskor
Slutsåld
Slutsåld
Ölpaket Brownie

Ölpaket Brownie

Dit pakket bestaat uit 12 verschillende bruine bieren. Deze kun je niet geheel in de foto hiernaast zien, dus kijk hier beneden voor meer informatie over de inhoud.
Ideaal als cadeau of geschenk aan een liefhebber. Je kunt bij het versturen van een pakket ook een persoonlijke boodschap meegeven. Deze wordt dan in briefvorm toegevoegd aan het pakket.

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Floreffe - Dubbel - 33cl

Lefèbvre Brun 6% 33cl

Vackra mörka smaker av mörk choklad, kaffe, rostad malt och torkad frukt (plommon) kämpar för huvudrollen i denna öl. En stor brödliknande maltsmak och en kola smaksatt ge nödvändig sötma. I eftersmaken , bitterheten som uttryckligen framåt. En vacker komplex öl, som har en mycket fylligare smak än den blygsamma alkoholhalt antyder.

1 x Gerardus Kloosterbier - Brune - 30cl

Gulpener Brun 7% 30cl

En klassisk dubbel i belgisk stil. En maltig sötma, tonar rostade och mild karamell-liknande sötma. Lätt fruktighet, som påminner om körsbär och russin. Eftersmaken är lång och något bitter, som verkligen bidrar till komplexiteten i denna öl.

1 x Maredsous - Bruin - 33cl

Duvel Moortgat Brun 8% 33cl

En root beer med en trevlig bitterhet rostad malt, toner av kaffe och mörk choklad och en subtil fruktighet som påminner om plommon och russin. En karamell liknande sötma är uppenbar, men inte otåliga. Hop bitterhet är mycket ljus närvarande, och i eftersmaken få ganska bränd display i förgrunden.

1 x Tongerlo - Bruin - 33cl

Haacht Brun 7% 33cl

Den Tongerlo Dubbel är en mild dubbel med inslag av rostat malt och torkad frukt. Maltighet och sötma är klart närvarande men dominerar inte. En subtil beska märks framförallt i eftersmaken. Känslan i munnen är relativt tunn men fräsch.

1 x Budels - Capucijn - 30cl

Budels Brun 7% 30cl

En mörk öl, inspirerad av den belgiska dubbla abbey öl. Ganska söt med en full, mjuk smak av karamell och även lite choklad och en brödliknande maltsmak . Namnet refererar till en Capuchin kloster i den 19: e-talet än i Budel var belägen.

1 x St. Bernardus - 6 Pater - 33cl

St. Bernardus Brun 7% 33cl

Denna robusta dubbel har en fruktighet som påminner om torkade dadlar och sviskon, men också en färsk apple cider smak. Kroppen har en sötma som påminner om kola och nybakat bröd. En trevlig hop bitterhet ger alla fint balanserad, och ger ett lätt dricka fin dubbel.

1 x Texels - Dubbel - 30cl

Texels Brun 7% 30cl

Den Dubbel van de Texelse har en stark rostad smak, med en härlig karamellaktig sötma. Eftersmaken är något bitter och ölet har en trevlig varm känsla i munnen. Ingen törstsläckare under sommaren men passar mer vid den öppna spisen.

1 x Moinette - Bruin - 33cl

Dupont Brun 9% 33cl

Den Moinette Brune börjar ganska söt, med en smak som påminner om kola och färskt bröd. Därefter dykas upp en skarp kryddig smak och en mild beska. Känslan i munnen är mycket mjuk och krämig. En underbar öl till mat. Till exempel fast grillat kött eller en fin bit av kryddig ost.

1 x Kapittel - Pater - 33cl

Van Eecke Brun 6% 33cl

Denna mörka ale har en maltig sötma och en lätt rostad smak. En smak av nybakat bröd kommer upp. Humle bitterhet är mycket låg, men detta är inte en mycket söt öl. Drick det undan lätt och fruktig som påminner om plommon dröjer.

1 x St. Bernardus - 8 Prior - 33cl

St. Bernardus Brun 8% 33cl

En trevlig kryddig dubbel, med en stark alkohol. En lätt bröd som jäst smak bleknar i mörka smaker av torkad frukt och en subtil rostad malt smak. Kryddighet påminner om peppar och kryddnejlika. Lite bitterhet, men inte extremt söt öl. Detta bryggeri vet hur man gör fina öl!

1 x Westmalle - Dubbel - 33cl

Westmalle Brun 7% 33cl

Dubbel Trappist Westmalle är absolut standard bland dubbel öl. Sedan 19-talet är den bryggt i klostret, och den nuvarande versionen är giltigt som en måttstock för alla andra dubbel. Den mörka smak av rostad malt är i perfekt balans med liten fruktighet av torkad frukt och mild beska. Den mest sålda dubbel öl i världen!

1 x Grotten Santé - Bruin - 33cl

De Kazematten Brun 7% 33cl

Detta öl åter jäst i kalkstensgrottor 40 meter under jord, där det finns en konstant temperatur på 11 grader. Det är en fruktig brun ale (som fikon) med en maltig sötma och en kryddig, något bitter eftersmak . Ett trevligt komplex, inte alltför tung öl.

Relaterade ölpaketen: