0 Flaskor
Ölpaket duo penotti

Ölpaket duo penotti

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Maredsous - Bruin - 33cl

Duvel Moortgat Brun 8% 33cl

En root beer med en trevlig bitterhet rostad malt, toner av kaffe och mörk choklad och en subtil fruktighet som påminner om plommon och russin. En karamell liknande sötma är uppenbar, men inte otåliga. Hop bitterhet är mycket ljus närvarande, och i eftersmaken få ganska bränd display i förgrunden.

1 x Prael - Weizen - 33cl

De Prael Vit 5% 33cl

I sommar törstsläckare kännetecknas av en kryddig och fruktig smak, som påminner om citrusfrukter (orange) och banan med en ny bitter humlearom . En liten maltig sötma är närvarande men inte otåliga. Den känsla i munnen är skarpa och mousserande av kolsyra.

1 x Ciney - Blond - 25cl

Alken-Maes Blond 7% 25cl

Ganska söt och maltig lager. Mycket fruktig med en honungsliknande sötma. Förfalskade framträder blommor / citrusliknande humlearom . En mycket underskattad öl, felaktigt så ofta? Bara söt? beskrivs.

1 x Meantime - Chocolate Beer - 33cl

Meantime Brewing Company Mörkbrun 7% 33cl

Chocolate Porter från Mean Time är en trevlig maltig öl med en fin beska som påminner om rostat bröd, kaffe och mörk choklad. Känslan i munnen är mjuk och krämig, och eftersmaken är bitter med en subtil sötma på bakgrunden.

1 x La Chouffe - 33cl

d'Achouffe Blond 8% 33cl

Detta öl har blivit en stor hit, och en riktig klassiker belgiska ölsorter. Ölet har en rik smak, med en friskhet som påminner om veteöl. Koriander, orange och en svag sötma är alla närvarande och öl har en lång komplex eftersmak som rätt? Svårt? att göra. Detta är en öl som både kryddat öl drinker som nybörjare den? kommer bekoren.Het tar lite försiktig med denna öl, eftersom trots den starka alkoholdrycker Z ?? r enkelt sätt!

1 x Ename - Blond - 33cl

Roman Blond 7% 33cl

Fruktig, aningen bitter blondin med en subtil fruktighet påminner om äpple och en mild kryddighet av jäst (kryddnejlika). den fina karbonatisering skapar en trevlig stickningar på tungan. Dricka bort lätt, och något torr yta också verkligen bidrar till denna drinkability .

1 x Straffe Hendrik - Quadrupel - 33cl

De Halve Maan Mörkbrun 11% 33cl

med sin 11% detta är en ganska tuff kille, och sedan verkligen en öl att sitta tyst för. En ganska söt fruktighet påminner om torkade frukter är det första du lägger märke till. Därefter kommer en karamell-liknande sötma framträder som sakta förvandlas till ett behagligt ljus rostad malt smak och en subtil hop bitterhet. En trevlig öl!

1 x Gouden Carolus - Classic - 33cl

Het Anker Brun 9% 33cl

Detta öl bär rättmätigt som heter Classic. Det är ett mycket bra exempel på en stark belgisk mörk öl. Smaken är vackert balanserad med en fin sötma av godis och torkad frukt, en rostad smak av malt och en liten bitterhet i eftersmaken . Det finns också kan observeras en subtil kryddnejlika smak av jäst. Den krämiga munkänsla och trevlig fast huvudet slutföra partiet.

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 11% 33cl

Denna Trappist är en riktig klassiker. Det är en öl med många lager, även efter många drycker kan fortsätta att överraska . Den fullständiga smaken har en fruktighet katrinplommon och russin, en liten smak av rostat bröd, en trevlig sötma som påminner om kola och bitterhet i synnerhet framträder i eftersmaken ger allt vackert balanserad. En fantastisk och komplex öl att njuta långsamt.

1 x Rochefort - 8 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 9% 33cl

Denna underbara Trappistöl är en riktig klassiker bland finsmakare . Den vackra komplex smak fortsätter upprepat stansade varje gång det finns en ny smak komponenter som sticker ut. Den fullständiga fruktighet av torkad frukt, en trevlig karamell smak och subtila hop bitterhet verkar dansa runt varandra i munnen. Känslan i munnen är mjuk och krämig, men med en viss irritation av kolsyra. Världsklass!

1 x Gulden Draak - 33cl

Steenberge Brun 11% 33cl

En trevlig fulla smak av kaffe och vanilj, torkad frukt och karamell-liknande sötma. En mild bitterhet och en hel del värme från alkoholen är mest framträdande i eftersmaken . En robust pojke, inte du snabbt vända tillbaka!

1 x Gulden Draak - Quadrupel - 33cl

Steenberge Mörkblond 11% 33cl

Magnificent bärnsten öl med en bra huvud. Ganska söt, kola-liknande smak, med en kex-liknande sötma av malt. Full fruktig smak av plommon, russin och en liten bitterhet i eftersmaken . Den kittlande koldioxid skapar en förvånansvärt uppfriskande känsla i munnen. Ingen öl att snabbt hoppa tillbaka!

Relaterade ölpaketen: