0 Flaskor
Proefpakket Bier - Groot

Proefpakket Bier - Groot

Dit pakket bevat de volgende 24 speciaalbieren

1 x Samuel Adam's Lager - 33cl

Boston Beer Company Blond 5% 33cl

0

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Vit 5% 33cl

Den Védett Extra White är en ny grumlig veteöl med en fruktig smak av apelsin och kryddighet av koriander. Kolsyran är mousserande och ger en fräsch effekt på tungan. Ett bättre exempel på en sommartörstsläckare är svårt att hitta. Inte så konstigt att den här ölen sticker ut på terrasserna när temperaturen går upp.

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Brun 7% 33cl

Belgiska stil dubbel, med mild rostad smak och en fruktighet av katrinplommon och russin. Eftersmaken är något bitter, och fortsätter kvar ganska länge.

1 x Amsterdam Brewboys - Amsterdam Pale Ale - 33cl

Amsterdam Brewboys Mörkblond 5% 33cl

Herrar från Amsterdam Brewboys bör vara stolta över deras Amsterdam Pale Ale. Ölet har en underbart vacker bärnstensfärg och är väl balanserad när det gäller malt och humle. Dessutom är ölet inte heller alltför bitter. Med andra ord: allt du kan förvänta dig från en amerikansk Pale Ale finns. Bra jobbat!

1 x Meantime - Chocolate Beer - 33cl

Meantime Brewing Company Mörkbrun 7% 33cl

Chocolate Porter från Mean Time är en trevlig maltig öl med en fin beska som påminner om rostat bröd, kaffe och mörk choklad. Känslan i munnen är mjuk och krämig, och eftersmaken är bitter med en subtil sötma på bakgrunden.

1 x Duvel - Tripel Hop - 33cl

Duvel Moortgat Blond 10% 33cl

Varje år Duvel brygga en version med tre i stället för två humle. Den tredje hop olika ändras varje år, så det alltid uppstår en unik begränsad upplaga öl. En sak är samma varje år; av särskilda bryggtekniker såsom? torr hopping? en öl erhålls med en massa humlearom ? s och en stark bitter smak. En öl att se fram emot varje år igen!

1 x Rodenbach - Grand Cru - 33cl

Rodenbach Brun 6% 33cl

Denna söta och sura mycket uppfriskande öl har ett massivt trä smak från ekfat där ölen har mognat. En ganska sura fruktighet som påminner om körsbär och plommon är fint balanserad med karamell-liknande sötma och en subtil smak av nybakat bröd.

1 x Lindemans - Pecheresse - 25cl

Lindemans Mörkblond 3% 25cl

Denna söta och sura öl med en fruktig persikosmak, och en liten surhet lambic. Eftersmaken är särskilt söt, och med en låg alkoholhalt och frisk syra, är detta öl en riktig sommar dortslesser. Den känsla i munnen är lite sirapsliknande , men inte tung och klibbig.

1 x Lindemans - Gueuze - 37,5cl

Lindemans Blond 5% 37cl

Detta är en sötsur öl med en smak som påminner om balsamvinäger, rock socker, honung, vitt vin och äppelcider. En ganska komplicerad öl, att många MIDER syra än de flesta Gueuze öl.? Bitterhet är i detta öl är inte eller knappast märkbar.

1 x Lindemans - Kriek - 37,5cl

Lindemans Rosé 4% 37cl

Den Lindemans Kriek är ganska söt. Den maltig, godis liknande sötma och robust fruktighet av körsbär avgöra smaken. Ölet har en obetydligt beska och eftersmaken är särskilt söt. Hur som helst en ganska lätt öl med en medelhög kolsyra som är lätt stickande.

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Mörkbrun 6% 35cl

Detta öl har ett underbart fyllig, med fast bitterhet rostad malt som kommer efter en mild sötma som påminner om kola och choklad. Den känsla i munnen är mjuk och krämig, med bara tillräckligt kolsyra för att ge det lite gnistan. Denna porter är en som du definitivt bör prova.

1 x Emelisse - Black I.P.A. - 33cl

Emelisse Svart 8% 33cl

Komplex öl med en smak av rostat kaffe, mörk choklad, kola och en generös citrusliknande humlearom . Den mongevoel är mycket mjuk och krämig, och har något som liknar en stout. Absolut inte av dryck, men öl att lugnt njuta.

1 x Troubadour - Magma - 33cl

The Musketeers Mörkblond 9% 33cl

En ganska bitter öl, i vilken den färska citrusliknande humlearom dominerar. Det finns också vissa koriander och en mycket lätt söt malt och fruktig smak att observera. Alkoholen ger en värmande känsla i munnen. En väsentlig öl som fortfarande är ganska lätt drickbart .

1 x Ranke - XX-Bitter - 33cl

De Ranke Blond 6% 33cl

Beskrivning: Denna ölet dess bittra smaken är verkligen en öl för hopliefhebbers. Genom att använda en stor mängd färska humle av två hopp (Hallertau och Brewer Guld), har detta öl en mycket bitter och grapefrukt liknande fruktig smak. Skarp, mjuk och lång torr eftersmak ge detta öl en mycket uppfriskande karaktär.

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 11% 33cl

Denna Trappist är en riktig klassiker. Det är en öl med många lager, även efter många drycker kan fortsätta att överraska . Den fullständiga smaken har en fruktighet katrinplommon och russin, en liten smak av rostat bröd, en trevlig sötma som påminner om kola och bitterhet i synnerhet framträder i eftersmaken ger allt vackert balanserad. En fantastisk och komplex öl att njuta långsamt.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Mörkbrun 6% 33cl

Stout 6 är den ljusa stout från bryggeri Maximus. Ölet har en fin beska av rostad malt, kaffe och mörk choklad. En subtil sötma som påminner om kola kommer något fram också. Eftersmaken är bitter och komplex. En underbar öl utan en alltför hög alcoholhalt.

1 x Maximus - Pandora - 33cl

Maximus Mörkblond 6% 33cl

Pandora har en trevlig grapefrukt liknande bitterhet som balanseras av en liten maltig sötma. Känslan i munnen är skarp och mousserande. Verkligen trevligt att dricka öl med tillräckligt djup och komplexitet. Får man väl inte missa som ölälskare!

1 x Anchor - Steam Beer - 35,5cl

Anchor Brewing Company Mörkblond 5% 35cl

Detta öl är flaggskeppet i bryggeriet från San Francisco. Det är en vackert balanserad öl, dricka ganska lätt väg och fortfarande har en fyllig smak. Den maltig sötma i kombination med den friska humlearom och pirra av kolsyrade ge en öl som kommer att tilltala många öldrickare.

1 x Emelisse - D-I.P.A. - 33cl

Emelisse Mörkblond 8% 33cl

En öl för hopliefhebbers! Mycket bitter, med en överväldigande grapefrukt liknande humlearom . Inledningsvis en lätt brödliknande sötma med en subtil karamell smak, men om humle slår görs med finess och humle som lagrar klockan. Ölet har en slät och krämig känsla i munnen, med inte alltför mycket koldioxid.

1 x Emelisse - T-I.P.A. - 33cl

Emelisse Mörkblond 10% 33cl

Ganska bitter öl, måste den senare ha överväldigande grapefrukt liknande humlearom . En liten bit av karamell-liknande sötma. Eftersmaken är lång och bitter, och modgevoel är mjuk och krämig. Bestäms inte av dryck, men öl att lugnt njuta.

1 x Brewdog - Dead Pony Club - 33cl

BrewDog Blond 4% 33cl

Vad strejker som fruktig citrusliknande lukt och smak av stor belastning av humle tillsätts . En liten maltig sötma ger några motvikt, men det är särskilt humle som dominerar. En fräsch genom emellanåt med en ganska stark smak för sin lätta alkohol.

1 x Emelisse - Blond - 33cl

Emelisse Blond 7% 33cl

Fruktig och hoppy blond, med en frisk citrusliknande hop smak och fin fruktig sötma som påminner om persika och grape. Vackert balanserad, något malt, något bitter och slutar med en mycket subtil bananliknande jästsmak. Här kan du tryggt dricka två!

1 x Emelisse - Imperial Russian Stout - 33cl

Emelisse Mörkbrun 11% 33cl

En bedövande av en tjock, med dess 11% fullständiga och kraftfull smak. En rejäl smak av rostad malt, viss sötma som påminner om torkad frukt, choklad och kaffe subtila toner gör detta öl i en riktig höjdpunkt. Eftersmaken är lång och lite kryddig.

1 x Scheldebrouwerij - Oesterstout - 33cl

Scheldebrouwerij Mörkbrun 8.5% 33cl

Den Oesterstout filtreras genom ostronskal . Ölet har en mörkrostat smak, som påminner om mörk choklad, kaffe och rostat bröd. Det hela balanseras med en lakritsliknande sötma som också ger en något bitter eftersmak. Genom filtrering med ostronskal får ölet en lätt saltig smak, vilket bidrar till en speciell upplevelse. Rekommenderas!

Relaterade ölpaketen: