0 Flaskor
Slutsåld
Slutsåld
Proefpakket Bier - Groot

Proefpakket Bier - Groot

Dit pakket bevat de volgende 24 speciaalbieren

1 x Samuel Adam's Lager - 33cl

Boston Beer Company Blond 5% 33cl

0

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Vit 5% 33cl

Den Védett Extra White är en ny grumlig veteöl med en fruktig smak av apelsin och kryddighet av koriander. Kolsyran är mousserande och ger en fräsch effekt på tungan. Ett bättre exempel på en sommartörstsläckare är svårt att hitta. Inte så konstigt att den här ölen sticker ut på terrasserna när temperaturen går upp.

1 x Weihenstephaner - Vitus - 50cl

Weihenstephan Blond 7% 50cl

En trevlig öl kombinerar fullkorn gör en Weizen med karamelliserad och rostat bröd som en bock. Banan och kryddnejlika gör jästen är trevliga till fronten, och eftersmaken är lång och djup. En trevlig öl wegdrinkt lättare än alkoholhalten antyder!

1 x Anderson Valley - Hop Ottin IPA - 35,5cl

Anderson Valley Brewing Company Mörkblond 7% 35cl

Kryddig IPA har en frisk, citrus och tall liknande bitterhet genom avsevärd mängd humle, som fortfarande inte överväldiga alla andra smaker. Den lilla sötma av malt ger en mild karamellsmak som ger en viss motvikt till hop bitterhet. Den betydande mängd koldioxid för att ge ölet en prankelende fräschör. Förfalskade är torr, vilket väsentligt bidrar till drinkability .

1 x Desperados - 33cl

Heineken Blond 6% 33cl

En lager med extra tequila smak, vilket ger en mycket unik smak. Söt med en fruktig, ananas-liknande smak, och en generös sötma av malt. Tequila smak är, i synnerhet i förevarande förfalskningar. Finishen är ganska torr, vilket verkligen bidrar till drinkability av denna öl. En riktig genom drinker!

1 x Fullers - ESB - 33cl

Fuller Smith & Turner Mörkblond 6% 33cl

0

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Brun 7% 33cl

Belgiska stil dubbel, med mild rostad smak och en fruktighet av katrinplommon och russin. Eftersmaken är något bitter, och fortsätter kvar ganska länge.

1 x Amsterdam Brewboys - Amsterdam Pale Ale - 33cl

Amsterdam Brewboys Mörkblond 5% 33cl

Herrar från Amsterdam Brewboys bör vara stolta över deras Amsterdam Pale Ale. Ölet har en underbart vacker bärnstensfärg och är väl balanserad när det gäller malt och humle. Dessutom är ölet inte heller alltför bitter. Med andra ord: allt du kan förvänta dig från en amerikansk Pale Ale finns. Bra jobbat!

1 x Meantime - Chocolate Beer - 33cl

Meantime Brewing Company Mörkbrun 7% 33cl

Chocolate Porter från Mean Time är en trevlig maltig öl med en fin beska som påminner om rostat bröd, kaffe och mörk choklad. Känslan i munnen är mjuk och krämig, och eftersmaken är bitter med en subtil sötma på bakgrunden.

1 x Duvel - Tripel Hop - 33cl

Duvel Moortgat Blond 10% 33cl

Varje år Duvel brygga en version med tre i stället för två humle. Den tredje hop olika ändras varje år, så det alltid uppstår en unik begränsad upplaga öl. En sak är samma varje år; av särskilda bryggtekniker såsom? torr hopping? en öl erhålls med en massa humlearom ? s och en stark bitter smak. En öl att se fram emot varje år igen!

1 x Barbar - Honing - 33cl

Lefèbvre Mörkblond 8% 33cl

En rejäl lager med en fräsch och kryddig smak som påminner om apelsin och koriander. En stor kryddighet av jästen ger ölet en lite extra fart. Sötma av honung är uppenbar i smaken, men inte otåliga. En lätt gräsliknande humlearom ger ölet en liten bitterhet. Allt som allt en öl med en stark smak, men också en friskhet som gör det bra drickbart . Väl se upp, eftersom 8,0% är absolut ingen öl!

1 x Rodenbach - Grand Cru - 33cl

Rodenbach Brun 6% 33cl

Denna söta och sura mycket uppfriskande öl har ett massivt trä smak från ekfat där ölen har mognat. En ganska sura fruktighet som påminner om körsbär och plommon är fint balanserad med karamell-liknande sötma och en subtil smak av nybakat bröd.

1 x St. Feuillien - Grand Cru - 33cl

St. Feuillien Blond 10% 33cl

En robust öl. Fast alkohol är väl i smaken. En subtil frisk, citrusliknande humlearom erbjuder ett alternativ till bröd / kex-liknande maltsmak och lätt karamellsmak . En trevlig fruktig eftersmak som påminner om banan och ananas gör balansen helt. Rekommenderas!

1 x Lindemans - Pecheresse - 25cl

Lindemans Mörkblond 3% 25cl

Denna söta och sura öl med en fruktig persikosmak, och en liten surhet lambic. Eftersmaken är särskilt söt, och med en låg alkoholhalt och frisk syra, är detta öl en riktig sommar dortslesser. Den känsla i munnen är lite sirapsliknande , men inte tung och klibbig.

1 x Lindemans - Gueuze - 37,5cl

Lindemans Blond 5% 37cl

Detta är en sötsur öl med en smak som påminner om balsamvinäger, rock socker, honung, vitt vin och äppelcider. En ganska komplicerad öl, att många MIDER syra än de flesta Gueuze öl.? Bitterhet är i detta öl är inte eller knappast märkbar.

1 x Lindemans - Kriek - 37,5cl

Lindemans Rosé 4% 37cl

Den Lindemans Kriek är ganska söt. Den maltig, godis liknande sötma och robust fruktighet av körsbär avgöra smaken. Ölet har en obetydligt beska och eftersmaken är särskilt söt. Hur som helst en ganska lätt öl med en medelhög kolsyra som är lätt stickande.

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Mörkbrun 6% 35cl

Detta öl har ett underbart fyllig, med fast bitterhet rostad malt som kommer efter en mild sötma som påminner om kola och choklad. Den känsla i munnen är mjuk och krämig, med bara tillräckligt kolsyra för att ge det lite gnistan. Denna porter är en som du definitivt bör prova.

1 x Emelisse - Black I.P.A. - 33cl

Emelisse Svart 8% 33cl

Komplex öl med en smak av rostat kaffe, mörk choklad, kola och en generös citrusliknande humlearom . Den mongevoel är mycket mjuk och krämig, och har något som liknar en stout. Absolut inte av dryck, men öl att lugnt njuta.

1 x Troubadour - Magma - 33cl

The Musketeers Mörkblond 9% 33cl

En ganska bitter öl, i vilken den färska citrusliknande humlearom dominerar. Det finns också vissa koriander och en mycket lätt söt malt och fruktig smak att observera. Alkoholen ger en värmande känsla i munnen. En väsentlig öl som fortfarande är ganska lätt drickbart .

1 x Ranke - XX-Bitter - 33cl

De Ranke Blond 6% 33cl

Beskrivning: Denna ölet dess bittra smaken är verkligen en öl för hopliefhebbers. Genom att använda en stor mängd färska humle av två hopp (Hallertau och Brewer Guld), har detta öl en mycket bitter och grapefrukt liknande fruktig smak. Skarp, mjuk och lång torr eftersmak ge detta öl en mycket uppfriskande karaktär.

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 11% 33cl

Denna Trappist är en riktig klassiker. Det är en öl med många lager, även efter många drycker kan fortsätta att överraska . Den fullständiga smaken har en fruktighet katrinplommon och russin, en liten smak av rostat bröd, en trevlig sötma som påminner om kola och bitterhet i synnerhet framträder i eftersmaken ger allt vackert balanserad. En fantastisk och komplex öl att njuta långsamt.

1 x De Molen - Hel en Verdoemenis - 33cl

De Molen Mörkbrun 10% 33cl

Underbar kraftfull stout, med en fullständig komplex smak av rostad malt, kaffe, mörk choklad och torkad frukt som plommon och russin. Känslan i munnen är krämig och mycket mjuk. Alkoholhalt höga ger en mycket värmande känsla. Eftersmaken är lång och komplicerad. En trevlig öl att dricka långsamt och lugnt njuta.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Mörkbrun 6% 33cl

Stout 6 är den ljusa stout från bryggeri Maximus. Ölet har en fin beska av rostad malt, kaffe och mörk choklad. En subtil sötma som påminner om kola kommer något fram också. Eftersmaken är bitter och komplex. En underbar öl utan en alltför hög alcoholhalt.

1 x Magners - Cider Pear Pint - 56cl

Magners Blond 5% 56cl

En färsk päron cider, som egentligen borde kallas eftersom Perry cider är endast traditionellt tillverkas med äpplen. Söt och fruktig, med en fräsch och gnistrande munkänsla genom den fina karbonatisering. Magners Pear dricka mycket lätt, och är en riktig sommartörstsläckare .

Relaterade ölpaketen: