0 Flaskor
Slutsåld
Slutsåld
Ölpaket Provning - Small

Ölpaket Provning - Small

Ben jij nieuw in de wereld van speciaalbier? Of wil je jezelf of juist iemand anders verassen? In dit bierpakket vind je 12 willekeurig verschillende speciaalbieren. Van bronde tot donkere en zoete- tot bittere bieren. Ideaal om eens te kijken welke bieren nu bij jouw passen, en welke niet. Uiteraad ook altijd leuk om te schenken aan een vriend(in) / collega of familielid. Tot slot kun je bij het bierpakket ook een persoonlijke boodschap meegeven. Deze wordt dan als klein briefje toegevoegd aan het bierpakket.                            

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Weihenstephaner - Vitus - 50cl

Weihenstephan Blond 7% 50cl

En trevlig öl kombinerar fullkorn gör en Weizen med karamelliserad och rostat bröd som en bock. Banan och kryddnejlika gör jästen är trevliga till fronten, och eftersmaken är lång och djup. En trevlig öl wegdrinkt lättare än alkoholhalten antyder!

1 x Anderson Valley - Hop Ottin IPA - 35,5cl

Anderson Valley Brewing Company Mörkblond 7% 35cl

Kryddig IPA har en frisk, citrus och tall liknande bitterhet genom avsevärd mängd humle, som fortfarande inte överväldiga alla andra smaker. Den lilla sötma av malt ger en mild karamellsmak som ger en viss motvikt till hop bitterhet. Den betydande mängd koldioxid för att ge ölet en prankelende fräschör. Förfalskade är torr, vilket väsentligt bidrar till drinkability .

1 x St. Feuillien - Grand Cru - 33cl

St. Feuillien Blond 10% 33cl

En robust öl. Fast alkohol är väl i smaken. En subtil frisk, citrusliknande humlearom erbjuder ett alternativ till bröd / kex-liknande maltsmak och lätt karamellsmak . En trevlig fruktig eftersmak som påminner om banan och ananas gör balansen helt. Rekommenderas!

1 x Barbar - Honing - 33cl

Lefèbvre Mörkblond 8% 33cl

En rejäl lager med en fräsch och kryddig smak som påminner om apelsin och koriander. En stor kryddighet av jästen ger ölet en lite extra fart. Sötma av honung är uppenbar i smaken, men inte otåliga. En lätt gräsliknande humlearom ger ölet en liten bitterhet. Allt som allt en öl med en stark smak, men också en friskhet som gör det bra drickbart . Väl se upp, eftersom 8,0% är absolut ingen öl!

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 11% 33cl

Denna Trappist är en riktig klassiker. Det är en öl med många lager, även efter många drycker kan fortsätta att överraska . Den fullständiga smaken har en fruktighet katrinplommon och russin, en liten smak av rostat bröd, en trevlig sötma som påminner om kola och bitterhet i synnerhet framträder i eftersmaken ger allt vackert balanserad. En fantastisk och komplex öl att njuta långsamt.

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Mörkbrun 6% 35cl

Detta öl har ett underbart fyllig, med fast bitterhet rostad malt som kommer efter en mild sötma som påminner om kola och choklad. Den känsla i munnen är mjuk och krämig, med bara tillräckligt kolsyra för att ge det lite gnistan. Denna porter är en som du definitivt bör prova.

1 x Duvel - Tripel Hop - 33cl

Duvel Moortgat Blond 10% 33cl

Varje år Duvel brygga en version med tre i stället för två humle. Den tredje hop olika ändras varje år, så det alltid uppstår en unik begränsad upplaga öl. En sak är samma varje år; av särskilda bryggtekniker såsom? torr hopping? en öl erhålls med en massa humlearom ? s och en stark bitter smak. En öl att se fram emot varje år igen!

1 x Ranke - XX-Bitter - 33cl

De Ranke Blond 6% 33cl

Beskrivning: Denna ölet dess bittra smaken är verkligen en öl för hopliefhebbers. Genom att använda en stor mängd färska humle av två hopp (Hallertau och Brewer Guld), har detta öl en mycket bitter och grapefrukt liknande fruktig smak. Skarp, mjuk och lång torr eftersmak ge detta öl en mycket uppfriskande karaktär.

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Vit 5% 33cl

Den Védett Extra White är en ny grumlig veteöl med en fruktig smak av apelsin och kryddighet av koriander. Kolsyran är mousserande och ger en fräsch effekt på tungan. Ett bättre exempel på en sommartörstsläckare är svårt att hitta. Inte så konstigt att den här ölen sticker ut på terrasserna när temperaturen går upp.

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Brun 7% 33cl

Belgiska stil dubbel, med mild rostad smak och en fruktighet av katrinplommon och russin. Eftersmaken är något bitter, och fortsätter kvar ganska länge.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Mörkbrun 6% 33cl

Stout 6 är den ljusa stout från bryggeri Maximus. Ölet har en fin beska av rostad malt, kaffe och mörk choklad. En subtil sötma som påminner om kola kommer något fram också. Eftersmaken är bitter och komplex. En underbar öl utan en alltför hög alcoholhalt.

1 x Lindemans - Gueuze - 37,5cl

Lindemans Blond 5% 37cl

Detta är en sötsur öl med en smak som påminner om balsamvinäger, rock socker, honung, vitt vin och äppelcider. En ganska komplicerad öl, att många MIDER syra än de flesta Gueuze öl.? Bitterhet är i detta öl är inte eller knappast märkbar.

Relaterade ölpaketen: