0 Flaskor
Ölpaket Provning - Small

Ölpaket Provning - Small

Ben jij nieuw in de wereld van speciaalbier? Of wil je jezelf of juist iemand anders verassen? In dit bierpakket vind je 12 willekeurig verschillende speciaalbieren. Van bronde tot donkere en zoete- tot bittere bieren. Ideaal om eens te kijken welke bieren nu bij jouw passen, en welke niet. Uiteraad ook altijd leuk om te schenken aan een vriend(in) / collega of familielid. Tot slot kun je bij het bierpakket ook een persoonlijke boodschap meegeven. Deze wordt dan als klein briefje toegevoegd aan het bierpakket.                            

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 11% 33cl

Denna Trappist är en riktig klassiker. Det är en öl med många lager, även efter många drycker kan fortsätta att överraska . Den fullständiga smaken har en fruktighet katrinplommon och russin, en liten smak av rostat bröd, en trevlig sötma som påminner om kola och bitterhet i synnerhet framträder i eftersmaken ger allt vackert balanserad. En fantastisk och komplex öl att njuta långsamt.

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Mörkbrun 6% 35cl

Detta öl har ett underbart fyllig, med fast bitterhet rostad malt som kommer efter en mild sötma som påminner om kola och choklad. Den känsla i munnen är mjuk och krämig, med bara tillräckligt kolsyra för att ge det lite gnistan. Denna porter är en som du definitivt bör prova.

1 x Duvel - Tripel Hop - 33cl

Duvel Moortgat Blond 10% 33cl

Varje år Duvel brygga en version med tre i stället för två humle. Den tredje hop olika ändras varje år, så det alltid uppstår en unik begränsad upplaga öl. En sak är samma varje år; av särskilda bryggtekniker såsom? torr hopping? en öl erhålls med en massa humlearom ? s och en stark bitter smak. En öl att se fram emot varje år igen!

1 x Ranke - XX-Bitter - 33cl

De Ranke Blond 6% 33cl

Beskrivning: Denna ölet dess bittra smaken är verkligen en öl för hopliefhebbers. Genom att använda en stor mängd färska humle av två hopp (Hallertau och Brewer Guld), har detta öl en mycket bitter och grapefrukt liknande fruktig smak. Skarp, mjuk och lång torr eftersmak ge detta öl en mycket uppfriskande karaktär.

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Vit 5% 33cl

Den Védett Extra White är en ny grumlig veteöl med en fruktig smak av apelsin och kryddighet av koriander. Kolsyran är mousserande och ger en fräsch effekt på tungan. Ett bättre exempel på en sommartörstsläckare är svårt att hitta. Inte så konstigt att den här ölen sticker ut på terrasserna när temperaturen går upp.

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Brun 7% 33cl

Belgiska stil dubbel, med mild rostad smak och en fruktighet av katrinplommon och russin. Eftersmaken är något bitter, och fortsätter kvar ganska länge.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Mörkbrun 6% 33cl

Stout 6 är den ljusa stout från bryggeri Maximus. Ölet har en fin beska av rostad malt, kaffe och mörk choklad. En subtil sötma som påminner om kola kommer något fram också. Eftersmaken är bitter och komplex. En underbar öl utan en alltför hög alcoholhalt.

1 x Lindemans - Gueuze - 37,5cl

Lindemans Blond 5% 37cl

Detta är en sötsur öl med en smak som påminner om balsamvinäger, rock socker, honung, vitt vin och äppelcider. En ganska komplicerad öl, att många MIDER syra än de flesta Gueuze öl.? Bitterhet är i detta öl är inte eller knappast märkbar.

1 x Jopen - Extra Stout - 33cl

Jopen Mörkbrun 6% 33cl

En kraftfull stout, vilket tyder på en högre andel av alkohol i smak. Den rostad malt ger ölet dess bittra smak och en något karamelliserat smak, som också påminner om mörk choklad. Ölet har en krämig munkänsla och smak är ganska torr.

1 x Gulden Draak - 33cl

Steenberge Brun 11% 33cl

En trevlig fulla smak av kaffe och vanilj, torkad frukt och karamell-liknande sötma. En mild bitterhet och en hel del värme från alkoholen är mest framträdande i eftersmaken . En robust pojke, inte du snabbt vända tillbaka!

1 x St. Peters - Honey Porter - 50cl

St. Peter's Brewery Mörkbrun 5% 50cl

Detta är en fin mild porter, med en subtil sötma av honung och karamell. Bitterhet kaffe, mörk choklad, rostad malt och humle ge lite motvikt. Känslan i munnen är mjuk och krämig, med lite kolsyra. Eftersmaken är torr och bitter.

1 x t IJ - Zatte - 33cl

't IJ Mörkblond 8% 33cl

En riktig klassiker i den nederländska ölmarknaden, som bryggdes för första gången 1985. En trevlig trippel med en vackert balanserad smak. Något söt och fruktig (ananas, päron) med fin kolsyra och en något bitter eftersmak .

Relaterade ölpaketen: