0 Flaskor
Slutsåld
Slutsåld
Ölpaket Snövit

Ölpaket Snövit

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

2 x Gulpener - Korenwolf - 30cl

Gulpener Vit 5% 30cl

Uppfriskande veteöl. Vacker citrusliknande bitterhet, ganska kryddig (tror koriander) och en trevlig fullkornsvete göra Eftersmaken är kryddig och påminner om kryddnejlika. Läcker som en törstsläckare under sommaren, men kan nästan alltid vara, till exempel, en lätt fiskrätt eller en sallad ..

2 x Texels - Wit - 30cl

Texels Blond 5% 30cl

Detta öl är baserad på en tysk Hefe Weizen kännetecknas av en mild och frisk smak, med betoning på vete. Det finns också observera en citrus smak, vilket gör detta öl plats i smak mellan en Weizen och en belgisk veteöl typ. Passar bra med mild fiskrätt eller en sommarsallad . En lätt drickbart öl som speciellt under varma soliga dagar kommer att göra bra.

2 x Weihenstephaner - Hefe Weizen - 50cl

Weihenstephan Vit 5% 50cl

Den äldsta bryggeri i världen, denna enastående Weizen öl. Kanske en av de bästa Weizen öl i världen .. Smaken är perfekt balanserad med en hel vete smak och en stark banan och kryddnejlika göra den typiska Weizen jäst. Ölet är så mjuk men så full av smak som det är ett nöje att dricka. Ett måste för alla öl älskare.

2 x Steenbrugge - Wit - 25cl

Palm Vit 5% 25cl

Den Steen Wit är en maltig öl med inslag av vitt vin, kryddor, vanilj och koriander. Framförallt är det vaniljsmaken som håller sig stark till slut. Mycket fräsch och väldigt välsmakande.

2 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Vit 5% 33cl

Den Védett Extra White är en ny grumlig veteöl med en fruktig smak av apelsin och kryddighet av koriander. Kolsyran är mousserande och ger en fräsch effekt på tungan. Ett bättre exempel på en sommartörstsläckare är svårt att hitta. Inte så konstigt att den här ölen sticker ut på terrasserna när temperaturen går upp.

2 x Konig Ludwig Weissbier - 50cl

Kaltenberg Blond 6% 50cl

Den Koning Ludwig har en subtil banan smak i jämförelse med de flesta Hefe weiss öl. Den fylliga vete smak, och en subtil ton av kryddnejlika av jästen avgöras smaken. En krämig känsla i munnen som är fräsch samtidigt säkerställer att ölet är ganska lätt att dricka.

Relaterade ölpaketen: