0 Flaskor
Ölpaket Kloster

Ölpaket Kloster

Wellicht heb je wel eens gehoord van het fenomeen Trappistenbier. Een beschermde naam die enkel gedragen mag worden door Abdijen die deze bieren brouwen in, of in de nabijheid van het klooster. Deze 18 Abdijen zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor 11 Trappistenbieren. Met dit bierpakket kun je kennis maken met een aantal van deze trappistenbieren waaronder de bekende Westvleteren XII, maar ook nieuwkomers zoals onder andere de Amerikaanse en Nederlandse trappist Spencer.

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x La Trappe - Witte Trappist - 33cl

De Koningshoeven Vit 6% 33cl

Detta ljusa grumlig öl Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en trevlig veteöl i belgisk stil, med en tydlig påverkan av belgisk blond öl. En mild och uppfriskande öl med en kryddighet av koriander, orange liknande fruktighet och en mörk söt smak av torkad frukt i eftersmaken . En mycket trevlig vete öl!

1 x Westmalle - Tripel - 33cl

Westmalle Blond 10% 33cl

Den Westmalle Tripel är den standard bland triplar. Receptet har inte förändrats i 50 år. Varför ändra perfektion? Ölet är en fruktig tripel med med en kryddig smak. Passar öl älskare, nybörjare eller ölprofs. Det är en komplex öl att njuta av i ro.

1 x La Trappe - Isi d'Or - 33cl

De Koningshoeven Mörkblond 8% 33cl

Denna gyllene öl Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en kryddig och fruktig öl. Den fruktighet påminner om äpple, men det är inte mycket söt. Enda karamell-liknande sötma, det är emellertid den malt, och en färsk hopbittereheid ger hela i balans. Detta öl dricker mycket enkelt sätt att vara 7%.

1 x Westvleteren - Abt 12 - 33cl

Westvleteren Sint Sixtusabdij Mörkbrun 10% 33cl

I flera gånger röstas som bästa öl i världen, medan nästan ouppnåeliga. Det faktum att munkarna knappast distribution och öl vanligtvis endast efter överenskommelse vid porten till klostret kan plockas upp vad hjälper det inte verkligen bekymrad med.

1 x Rochefort - 8 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 9% 33cl

Denna underbara Trappistöl är en riktig klassiker bland finsmakare . Den vackra komplex smak fortsätter upprepat stansade varje gång det finns en ny smak komponenter som sticker ut. Den fullständiga fruktighet av torkad frukt, en trevlig karamell smak och subtila hop bitterhet verkar dansa runt varandra i munnen. Känslan i munnen är mjuk och krämig, men med en viss irritation av kolsyra. Världsklass!

1 x Chimay - Blauw / Grande Réserve - 33cl

Chimay Brun 9% 33cl

En riktig Trappist öl och flaggskeppet i bryggeriet. En mycket fylligt, med en kolaliknande sötma och en lång komplex finish. Torkad frukt och maltiness dominerar gommen, och alkoholen är verkligen närvarande men inte otåliga. Bitter är så gott som frånvarande i smaken. På något drinker, men stora öl att njuta av att ta tid tyst.

1 x Rochefort - 6 - 33cl

Rochefort Brun 8% 33cl

Denna Trappist har en subtil fruktig smak som påminner om fikon och russin. Därefter kommer en ljus karamell-liknande sötma som sakta förvandlas till en trevlig hop bitterhet, och målet är helt torr. En underbar öl är fint balanserad, där entusiaster kan njuta av tiden på gång. ?

1 x Spencer - Trappist - 33cl

Spencer Brewery Blond 6% 33cl

Den här amerikanska trappist är bärnstensfärgad och ganska grumlig. En skarp smak med hög kolsyra. Toner avr Kola, bröd, sirap och macaroons är anmärkningsvärt. Medium kropp och en torr eftersmak.

1 x Orval - 33cl

Orval Mörkblond 6% 33cl

Denna Trappistöl är en riktig höjdpunkt. Efterfrågan större än utbudet i flera år, men de brygg munkarna har fortfarande lite känsla för att förbereda sin bryggkapacitet. Det är en sur-bitter hop smak öl med en frisk citrus och frisk syra genom den typiska jäst. Finishen är mycket torr och bitter eftersmak långvarig. En underbar öl borde prova alla öl älskare gång.

1 x Chimay - Rood / Première - 33cl

Chimay Brun 7% 33cl

En klassisk belgisk dubbel av Trappist bryggeriet. En lätt rostad bitterhet, men framför allt en stark karamell / kola-liknande sötma. En subtil kryddighet som påminner om kryddnejlika, och eftersmaken kommer i humle med en lätt men lång bitterhet.

1 x La Trappe - Tripel - 33cl

De Koningshoeven Blond 8% 33cl

Denna blond öl i Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en ganska tuff kille med sin 8%. det är en ganska söt och maltig trippel, med en något bitter eftersmak . Ölet har en fruktig, något som påminner om äpple och aprikos, och alkohol är inte särskilt stark närvaro i smaken eller krämig munkänsla. Sammantaget en trippel för älskare av sötare öl.

1 x Westmalle - Dubbel - 33cl

Westmalle Brun 7% 33cl

Dubbel Trappist Westmalle är absolut standard bland dubbel öl. Sedan 19-talet är den bryggt i klostret, och den nuvarande versionen är giltigt som en måttstock för alla andra dubbel. Den mörka smak av rostad malt är i perfekt balans med liten fruktighet av torkad frukt och mild beska. Den mest sålda dubbel öl i världen!

Relaterade ölpaketen: