0 Flaskor
Ölpaket Kloster

Ölpaket Kloster

Wellicht heb je wel eens gehoord van het fenomeen Trappistenbier. Een beschermde naam die enkel gedragen mag worden door Abdijen die deze bieren brouwen in, of in de nabijheid van het klooster. Deze 18 Abdijen zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor 11 Trappistenbieren. Met dit bierpakket kun je kennis maken met een aantal van deze trappistenbieren waaronder de bekende Westvleteren XII, maar ook nieuwkomers zoals onder andere de Amerikaanse en Nederlandse trappist Spencer.

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x La Trappe - Witte Trappist - 33cl

De Koningshoeven Vit 6% 33cl

Detta ljusa grumlig öl Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en trevlig veteöl i belgisk stil, med en tydlig påverkan av belgisk blond öl. En mild och uppfriskande öl med en kryddighet av koriander, orange liknande fruktighet och en mörk söt smak av torkad frukt i eftersmaken . En mycket trevlig vete öl!

1 x Westmalle - Tripel - 33cl

Westmalle Blond 10% 33cl

Den Westmalle Tripel är den standard bland triplar. Receptet har inte förändrats i 50 år. Varför ändra perfektion? Ölet är en fruktig tripel med med en kryddig smak. Passar öl älskare, nybörjare eller ölprofs. Det är en komplex öl att njuta av i ro.

1 x Westvleteren - Abt 12 - 33cl

Westvleteren Sint Sixtusabdij Mörkbrun 10% 33cl

I flera gånger röstas som bästa öl i världen, medan nästan ouppnåeliga. Det faktum att munkarna knappast distribution och öl vanligtvis endast efter överenskommelse vid porten till klostret kan plockas upp vad hjälper det inte verkligen bekymrad med.

1 x La Trappe - Quadrupel - 33cl

De Koningshoeven Mörkblond 10% 33cl

Denna mörka öl Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en ganska solid kille. Det är flaggskeppet i bryggeriet, med sin vackra komplex smak. Det finns en fruktighet som påminner om bär, men också katrinplommon. En karamell-liknande sötma kommer upp och dröjer länge, men snyggt viktad bitterhet och kaffe / choklad toner av rostad malt. En underbar öl att lugnt njuta av!

1 x Rochefort - 8 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 9% 33cl

Denna underbara Trappistöl är en riktig klassiker bland finsmakare . Den vackra komplex smak fortsätter upprepat stansade varje gång det finns en ny smak komponenter som sticker ut. Den fullständiga fruktighet av torkad frukt, en trevlig karamell smak och subtila hop bitterhet verkar dansa runt varandra i munnen. Känslan i munnen är mjuk och krämig, men med en viss irritation av kolsyra. Världsklass!

1 x Rochefort - 6 - 33cl

Rochefort Brun 8% 33cl

Denna Trappist har en subtil fruktig smak som påminner om fikon och russin. Därefter kommer en ljus karamell-liknande sötma som sakta förvandlas till en trevlig hop bitterhet, och målet är helt torr. En underbar öl är fint balanserad, där entusiaster kan njuta av tiden på gång. ?

1 x Spencer - Trappist - 33cl

Spencer Brewery Blond 6% 33cl

Den här amerikanska trappist är bärnstensfärgad och ganska grumlig. En skarp smak med hög kolsyra. Toner avr Kola, bröd, sirap och macaroons är anmärkningsvärt. Medium kropp och en torr eftersmak.

1 x Chimay - Rood / Première - 33cl

Chimay Brun 7% 33cl

En klassisk belgisk dubbel av Trappist bryggeriet. En lätt rostad bitterhet, men framför allt en stark karamell / kola-liknande sötma. En subtil kryddighet som påminner om kryddnejlika, och eftersmaken kommer i humle med en lätt men lång bitterhet.

1 x La Trappe - Tripel - 33cl

De Koningshoeven Blond 8% 33cl

Denna blond öl i Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en ganska tuff kille med sin 8%. det är en ganska söt och maltig trippel, med en något bitter eftersmak . Ölet har en fruktig, något som påminner om äpple och aprikos, och alkohol är inte särskilt stark närvaro i smaken eller krämig munkänsla. Sammantaget en trippel för älskare av sötare öl.

1 x Achelse Kluis - Blond - 33cl

Achelse Kluis Blond 8% 33cl

Detta genuina Trappist öl bryggs i St Benedict Abbey i Hamont, på den belgiska-nederländska gränsen. Det är ett vackert komplex öl med en maltig och karamell liknande sötma som balanseras av en lätt fruktighet och en mild hop bitterhet som framträder särskilt i eftersmaken . Trots sin höga alkoholhalt och hela kroppen är en svalkande öl. Med full vitt huvud, fina mousserande och vackra gyllengul färg, är det också en bild att titta på.

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 11% 33cl

Denna Trappist är en riktig klassiker. Det är en öl med många lager, även efter många drycker kan fortsätta att överraska . Den fullständiga smaken har en fruktighet katrinplommon och russin, en liten smak av rostat bröd, en trevlig sötma som påminner om kola och bitterhet i synnerhet framträder i eftersmaken ger allt vackert balanserad. En fantastisk och komplex öl att njuta långsamt.

1 x Westmalle - Dubbel - 33cl

Westmalle Brun 7% 33cl

Dubbel Trappist Westmalle är absolut standard bland dubbel öl. Sedan 19-talet är den bryggt i klostret, och den nuvarande versionen är giltigt som en måttstock för alla andra dubbel. Den mörka smak av rostad malt är i perfekt balans med liten fruktighet av torkad frukt och mild beska. Den mest sålda dubbel öl i världen!

Relaterade ölpaketen: