0 Flaskor
Slutsåld
Slutsåld
Ölpaket Large ± €50

Ölpaket Large ± €50

Dit pakket bevat de volgende 24 speciaalbieren

1 x Krombacher - 33cl

Krombacher Privatbrauerei Kreuztal Blond 5% 33cl

Detta lager har varit den bäst säljande i Tyskland, och det är inte för inte. Den hoppy, något bitter smak fylligare än vad vi är vana vid från de flesta holländska lageröl. En liten maltig sötma och en skarp känsla i munnen gör detta öl helt. Perfekt balanserad och en riktig drinker av!

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Vit 5% 33cl

Den Védett Extra White är en ny grumlig veteöl med en fruktig smak av apelsin och kryddighet av koriander. Kolsyran är mousserande och ger en fräsch effekt på tungan. Ett bättre exempel på en sommartörstsläckare är svårt att hitta. Inte så konstigt att den här ölen sticker ut på terrasserna när temperaturen går upp.

1 x St. Feuillien - Bruin - 33cl

St. Feuillien Brun 9% 33cl

Ölet har en trevlig robust smak av rostad malt, kaffe och mörk choklad. En subtil fruktighet som påminner om torkad frukt är fint balanserad med en mild beska och en varm känsla i munnen av alkoholen. Eftersmaken är förvånansvärt fräsch och komplex.

1 x Murphy's Red - 30cl

Heineken Rosé 5% 30cl

Murphys Red är en riktig klassiker från Irland. Smaken är maltig-söt med en lätt rostad smak. Den fina bitterhet ger öl grop. Den känsla i munnen är skarp och mjuk, och smaken är något bitter. Allt som allt en riktig drinker av!

1 x Gulpener - Dort - 30cl

Gulpener Mörkblond 7% 30cl

En ganska söt öl med en brödliknande sötma, rostad malt och en ny, något bitter eftersmak . Inte alltför eftertryck kryddighet ge ölet extra fart. En mycket enkel drickbart öl, med sin mjuka känsla i munnen med en liten gnista av kolsyra. Även en av de äldsta specialöl från Nederländerna.

1 x Budels - Witte Parel - 30cl

Budels Vit 5% 30cl

En ganska söt veteöl med en lätt kryddig orange och koriander smak i belgisk stil. Ölet är organisk. I glaset har karakteristiken grumligheten hos en vete öl. Detta öldrickande undan lätt och med sin fräschör en riktig sommar törstsläckare !

1 x De Koninck - 25cl

De Koninck Mörkblond 5% 25cl

Denna gula öl från Antwerpen är en riktig klassiker. Den maltig smak anteckningar, ljus rostad och en mycket liten bitterhet kan torka år fångade många ölälskare. Smaken är perfekt balanserad, och det är inte för inte som många bryggerier försöker kopiera denna öl.

1 x Maredsous - Bruin - 33cl

Duvel Moortgat Brun 8% 33cl

En root beer med en trevlig bitterhet rostad malt, toner av kaffe och mörk choklad och en subtil fruktighet som påminner om plommon och russin. En karamell liknande sötma är uppenbar, men inte otåliga. Hop bitterhet är mycket ljus närvarande, och i eftersmaken få ganska bränd display i förgrunden.

1 x Ciney - Blond - 25cl

Alken-Maes Blond 7% 25cl

Ganska söt och maltig lager. Mycket fruktig med en honungsliknande sötma. Förfalskade framträder blommor / citrusliknande humlearom . En mycket underskattad öl, felaktigt så ofta? Bara söt? beskrivs.

1 x Leffe - Royal - 33cl

Leffe Mörkblond 8% 33cl

En fullständig blond öl med en ganska söt på. En lätt fruktig som påminner om apelsin, och bestämma en maltig sötma smak. Den hop bitterhet är subtil, och är framför allt i eftersmaken framåt. En svag värme av alkoholen är också observerbart .

1 x Gauloise - Blond - 33cl

Du Bocq Blond 6% 33cl

Skarp lager med en delikat citrusliknande fräschör och fyllig smak som påminner lite om en veteöl. Ölet har en ljus äppelliknande syrlighet, vilket gör det mycket färskt. Eftersmaken är ganska söt men inte klibbig. En trevlig, lätt att dricka öl.

1 x Cuvée des Trolls - 25cl

Dubuisson Mörkblond 7% 25cl

Det här ölet har en liten maltig sötma som påminner om färskt bröd. Jästen ger fruktighet och kryddighet som påminner om peppar. Hop ger en fräsch, gräsliknande beska, och även användningen av apelsinskal (curacao skal för att vara exakt) i bryggningen bidrar till den friska fruktighet.

1 x Maximus - Pandora - 33cl

Maximus Mörkblond 6% 33cl

Pandora har en trevlig grapefrukt liknande bitterhet som balanseras av en liten maltig sötma. Känslan i munnen är skarp och mousserande. Verkligen trevligt att dricka öl med tillräckligt djup och komplexitet. Får man väl inte missa som ölälskare!

1 x Anchor - Liberty Ale - 35,5cl

Anchor Brewing Company Mörkblond 6% 35cl

Den här amerikanska ale har en fräsch och lätt grapefrukt liknande smak av humle. Smaken är något malt, med viss fruktighet och en karamell-liknande sötma som verkligen inte dominerar. En kryddig eftersmak som påminner om peppar. Smaken är ganska komplicerad men välbalanserad.

1 x De Molen - Op en Top - 33cl

De Molen Mörkblond 5% 33cl

En blommig bitterhet och en mjuk karamellsmak är fint balanserad i denna öl. En mild smak av nybakat bröd. Något bitter och fruktig med en torr känsla i munnen och en fin stickningar karbonatisering vilket gör för en bra drinkability .

1 x Brugse Zot - Blond - 33cl

De Halve Maan Blond 6% 33cl

Brugse Zot har en kryddig, något söt smak och har en krämig munkänsla och en trevlig beska i eftersmaken. Det finns en tydlig fruktighet av banan och äpple utan ölet blir för söt. Ölet är lätt att dricka med en smakbalans som passar den nyborjare och den som vet mer om öl.

1 x St. Bernardus - Tripel - 33cl

St. Bernardus Blond 8% 33cl

En mycket fruktig trippel, med en friskhet äpple, päron och aprikos. Inte mycket söt, men en liten kola smak. Något kryddig och syrlig. En vacker kropp subtila malt smaker och en trevlig hop bitterhet sätta allt vackert balanserad. En lång, färska bitter eftersmak gör det njuta av total. Verkligen en öl att lugnt njuta.

1 x Gulden Draak - Quadrupel - 33cl

Steenberge Mörkblond 11% 33cl

Magnificent bärnsten öl med en bra huvud. Ganska söt, kola-liknande smak, med en kex-liknande sötma av malt. Full fruktig smak av plommon, russin och en liten bitterhet i eftersmaken . Den kittlande koldioxid skapar en förvånansvärt uppfriskande känsla i munnen. Ingen öl att snabbt hoppa tillbaka!

1 x Karmeliet - 33cl

Bosteels Blond 8% 33cl

Denna robusta blond trippel kan tilltala både nybörjare och rutinerade specialitet öldrickare av 8,4%. Carmelite har en fruktig och kryddig karaktär, och den balanserade smak utvecklats från ganska söt och orange-ish (tror belgisk veteöl) till en härlig uppfriskande söt eftersmak . Inte för inte drar detta öl för år guld och silvermedaljer i vakten vid internationella öl tävlingar!

1 x La Trappe - Blond - 33cl

De Koningshoeven Blond 7% 33cl

Denna blond öl i Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är ganska söt och fruktig lager. Smaken påminner om banan, men också att karamell. En lätt bitte av eftersmaken ger den nödvändiga balansen. Den känsla i munnen är skarpa och mousserande genom den fina karbonatisering.

1 x Gouden Carolus - Classic - 33cl

Het Anker Brun 9% 33cl

Detta öl bär rättmätigt som heter Classic. Det är ett mycket bra exempel på en stark belgisk mörk öl. Smaken är vackert balanserad med en fin sötma av godis och torkad frukt, en rostad smak av malt och en liten bitterhet i eftersmaken . Det finns också kan observeras en subtil kryddnejlika smak av jäst. Den krämiga munkänsla och trevlig fast huvudet slutföra partiet.

1 x Chimay - Rood / Première - 33cl

Chimay Brun 7% 33cl

En klassisk belgisk dubbel av Trappist bryggeriet. En lätt rostad bitterhet, men framför allt en stark karamell / kola-liknande sötma. En subtil kryddighet som påminner om kryddnejlika, och eftersmaken kommer i humle med en lätt men lång bitterhet.

1 x Rochefort - 6 - 33cl

Rochefort Brun 8% 33cl

Denna Trappist har en subtil fruktig smak som påminner om fikon och russin. Därefter kommer en ljus karamell-liknande sötma som sakta förvandlas till en trevlig hop bitterhet, och målet är helt torr. En underbar öl är fint balanserad, där entusiaster kan njuta av tiden på gång. ?

1 x t IJ - Natte - 33cl

't IJ Brun 7% 33cl

Belgiska stil dubbel, med mild rostad smak och en fruktighet av katrinplommon och russin. Eftersmaken är något bitter, och fortsätter kvar ganska länge.

Relaterade ölpaketen: