0 Flaskor
Ölpaket Medium ± €30

Ölpaket Medium ± €30

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Gulpener - Dort - 30cl

Gulpener Mörkblond 7% 30cl

En ganska söt öl med en brödliknande sötma, rostad malt och en ny, något bitter eftersmak . Inte alltför eftertryck kryddighet ge ölet extra fart. En mycket enkel drickbart öl, med sin mjuka känsla i munnen med en liten gnista av kolsyra. Även en av de äldsta specialöl från Nederländerna.

1 x Ciney - Bruin - 25cl

Alken-Maes Brun 7% 25cl

Detta öl har en nötaktig, karamell-liknande smak, med en stark sötma och en något bränd smak av mörka malt. Den mycket lätta bitter hop smaken framträder i synnerhet i eftersmaken . En riktig klassiker belgisk, med en fylligare smak än alkoholhalten antyder.

1 x Rodenbach - Klassiek - 25cl

Rodenbach Brun 5% 25cl

Ett vackert skarp sötsur öl med ett massivt trä smak från ekfat där ölen har mognat. Smaken är söt och syrlig, något som påminner om balsamvinäger. Fruktig sötma påminner om torkad frukt och karamell kommer in i bilden. En unik öl borde prova alla öl älskare gång och där fläktarna hålla upprepade gånger komma tillbaka till.

1 x Blanche de Namur - 25cl

Du Bocq Vit 5% 25cl

En underbart lätt och uppfriskande veteöl, med sin milt kryddig smak är perfekt som sommartörstsläckare . En doft av apelsin och koriander och en generös pirra av kolsyra avsluta sommaren natur. I eftersmaken en mycket liten bitterhet som gör att man längtar efter nästa klunk.

1 x St. Bernardus - 6 Pater - 33cl

St. Bernardus Brun 7% 33cl

Denna robusta dubbel har en fruktighet som påminner om torkade dadlar och sviskon, men också en färsk apple cider smak. Kroppen har en sötma som påminner om kola och nybakat bröd. En trevlig hop bitterhet ger alla fint balanserad, och ger ett lätt dricka fin dubbel.

1 x Kapittel - Pater - 33cl

Van Eecke Brun 6% 33cl

Denna mörka ale har en maltig sötma och en lätt rostad smak. En smak av nybakat bröd kommer upp. Humle bitterhet är mycket låg, men detta är inte en mycket söt öl. Drick det undan lätt och fruktig som påminner om plommon dröjer.

1 x Grotten Santé - Bruin - 33cl

De Kazematten Brun 7% 33cl

Detta öl åter jäst i kalkstensgrottor 40 meter under jord, där det finns en konstant temperatur på 11 grader. Det är en fruktig brun ale (som fikon) med en maltig sötma och en kryddig, något bitter eftersmak . Ett trevligt komplex, inte alltför tung öl.

1 x La Trappe - Witte Trappist - 33cl

De Koningshoeven Vit 6% 33cl

Detta ljusa grumlig öl Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en trevlig veteöl i belgisk stil, med en tydlig påverkan av belgisk blond öl. En mild och uppfriskande öl med en kryddighet av koriander, orange liknande fruktighet och en mörk söt smak av torkad frukt i eftersmaken . En mycket trevlig vete öl!

1 x La Trappe - Tripel - 33cl

De Koningshoeven Blond 8% 33cl

Denna blond öl i Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en ganska tuff kille med sin 8%. det är en ganska söt och maltig trippel, med en något bitter eftersmak . Ölet har en fruktig, något som påminner om äpple och aprikos, och alkohol är inte särskilt stark närvaro i smaken eller krämig munkänsla. Sammantaget en trippel för älskare av sötare öl.

1 x Hoegaarden - Witbier - 30cl

Hoegaarden Vit 5% 30cl

När Piere Celis på 60-talet av förra seklet började sin Hoegaarden vitt, kan få människor har ana hur stort det skulle bli framgångsrik. Ölet har blivit en absolut trendsättare inom vita öl, och kan säkert betraktas som d? standard inom belgisk vit öl. Smaken är frisk och kryddig, med massor av koriander och orange, och lite bitterhet. En törstsläckare val!

1 x Jopen - Adriaan Wit - 33cl

Jopen Vit 5% 33cl

Denna uppfriskande vit öl baserad på ett recept från 1407. Den har en fruktig ganska söt smak, som påminner om citrus. Tillägget av örter (koriander bland andra) ger detta öl en kryddig karaktär, vilket gör den särskilt lämpad som en törstsläckare under de varma månaderna.

1 x San Miguell - 33cl

San Miguel Blond 5% 33cl

Detta lager har sitt ursprung i Filippinerna, som den första bryggdes San Miguel i Manila. Samtidigt spanska San Miguel oberoende av filippinska varumärke. Många människor vet att detta öl om sin semester i Spanien, men numera säljs också många utanför Spanien. Detta lager kännetecknas av ljus och mjuk bitter smak, som många människor kommer att älska det. Det är en lätt drickbart öl med en trevlig pirra av kolsyra, som är uppfriskande karaktär verkligen gynnas.

Relaterade ölpaketen: