0 Flaskor
Slutsåld
Slutsåld
Ölpaket Medium ± €30

Ölpaket Medium ± €30

Dit pakket bevat de volgende 12 speciaalbieren

1 x Hertog Jan - Weizener - 30cl

Arcense Ölbryggeri Vit 6% 30cl

Namnet är lite förvirrande eftersom vi inte har något att göra med en Hefe Weizen. Ölet ser ut som en korsning mellan en belgisk veteöl och en tysk Weizen. Det finns toner av banan och kryddnejlika liknande smak av en Weizen, men i kombination med toner av kryddig koriander och orange av en veteöl. Väldigt lätt och uppfriskande, särskilt en törstsläckare under sommaren.

1 x Murphy's Red - 30cl

Heineken Rosé 5% 30cl

Murphys Red är en riktig klassiker från Irland. Smaken är maltig-söt med en lätt rostad smak. Den fina bitterhet ger öl grop. Den känsla i munnen är skarp och mjuk, och smaken är något bitter. Allt som allt en riktig drinker av!

1 x Gulpener - Dort - 30cl

Gulpener Mörkblond 7% 30cl

En ganska söt öl med en brödliknande sötma, rostad malt och en ny, något bitter eftersmak . Inte alltför eftertryck kryddighet ge ölet extra fart. En mycket enkel drickbart öl, med sin mjuka känsla i munnen med en liten gnista av kolsyra. Även en av de äldsta specialöl från Nederländerna.

1 x Budels - Witte Parel - 30cl

Budels Vit 5% 30cl

En ganska söt veteöl med en lätt kryddig orange och koriander smak i belgisk stil. Ölet är organisk. I glaset har karakteristiken grumligheten hos en vete öl. Detta öldrickande undan lätt och med sin fräschör en riktig sommar törstsläckare !

1 x De Koninck - 25cl

De Koninck Mörkblond 5% 25cl

Denna gula öl från Antwerpen är en riktig klassiker. Den maltig smak anteckningar, ljus rostad och en mycket liten bitterhet kan torka år fångade många ölälskare. Smaken är perfekt balanserad, och det är inte för inte som många bryggerier försöker kopiera denna öl.

1 x Ciney - Bruin - 25cl

Alken-Maes Brun 7% 25cl

Detta öl har en nötaktig, karamell-liknande smak, med en stark sötma och en något bränd smak av mörka malt. Den mycket lätta bitter hop smaken framträder i synnerhet i eftersmaken . En riktig klassiker belgisk, med en fylligare smak än alkoholhalten antyder.

1 x Rodenbach - Klassiek - 25cl

Rodenbach Brun 5% 25cl

Ett vackert skarp sötsur öl med ett massivt trä smak från ekfat där ölen har mognat. Smaken är söt och syrlig, något som påminner om balsamvinäger. Fruktig sötma påminner om torkad frukt och karamell kommer in i bilden. En unik öl borde prova alla öl älskare gång och där fläktarna hålla upprepade gånger komma tillbaka till.

1 x Blanche de Namur - 25cl

Du Bocq Vit 5% 25cl

En underbart lätt och uppfriskande veteöl, med sin milt kryddig smak är perfekt som sommartörstsläckare . En doft av apelsin och koriander och en generös pirra av kolsyra avsluta sommaren natur. I eftersmaken en mycket liten bitterhet som gör att man längtar efter nästa klunk.

1 x St. Bernardus - 6 Pater - 33cl

St. Bernardus Brun 7% 33cl

Denna robusta dubbel har en fruktighet som påminner om torkade dadlar och sviskon, men också en färsk apple cider smak. Kroppen har en sötma som påminner om kola och nybakat bröd. En trevlig hop bitterhet ger alla fint balanserad, och ger ett lätt dricka fin dubbel.

1 x Celis White - 25cl

Steenberge Vit 5% 25cl

Pierre Celis startade Hoegaarden White i 60-talet och skapade en stor hit till öl. Efter hans bryggeri (och Hoegaarden öl varumärke) som säljs i Texas, började han bryggning Celis White. Detta öl har den ursprungliga smaken av den tidiga Hoegaarden White. För den europeiska marknaden, Van Steenberge brygga samma öl, så enligt den ursprungliga veteöl recept. Ölet är kryddig med en frisk smak av koriander och apelsinskal. Den fina koldioxid orsakar en lätt stickande på tungan, allt som allt en mycket fräsch dortslesser!

1 x Kapittel - Pater - 33cl

Van Eecke Brun 6% 33cl

Denna mörka ale har en maltig sötma och en lätt rostad smak. En smak av nybakat bröd kommer upp. Humle bitterhet är mycket låg, men detta är inte en mycket söt öl. Drick det undan lätt och fruktig som påminner om plommon dröjer.

1 x Grotten Santé - Bruin - 33cl

De Kazematten Brun 7% 33cl

Detta öl åter jäst i kalkstensgrottor 40 meter under jord, där det finns en konstant temperatur på 11 grader. Det är en fruktig brun ale (som fikon) med en maltig sötma och en kryddig, något bitter eftersmak . Ett trevligt komplex, inte alltför tung öl.

Relaterade ölpaketen: