0 Flaskor
Ölpaket Small ± €25

Ölpaket Small ± €25

Dit pakket bevat de volgende 6 speciaalbieren

1 x Gulpener - Dort - 30cl

Gulpener Mörkblond 7% 30cl

En ganska söt öl med en brödliknande sötma, rostad malt och en ny, något bitter eftersmak . Inte alltför eftertryck kryddighet ge ölet extra fart. En mycket enkel drickbart öl, med sin mjuka känsla i munnen med en liten gnista av kolsyra. Även en av de äldsta specialöl från Nederländerna.

1 x Rodenbach - Klassiek - 25cl

Rodenbach Brun 5% 25cl

Ett vackert skarp sötsur öl med ett massivt trä smak från ekfat där ölen har mognat. Smaken är söt och syrlig, något som påminner om balsamvinäger. Fruktig sötma påminner om torkad frukt och karamell kommer in i bilden. En unik öl borde prova alla öl älskare gång och där fläktarna hålla upprepade gånger komma tillbaka till.

1 x Ciney - Blond - 25cl

Alken-Maes Blond 7% 25cl

Ganska söt och maltig lager. Mycket fruktig med en honungsliknande sötma. Förfalskade framträder blommor / citrusliknande humlearom . En mycket underskattad öl, felaktigt så ofta? Bara söt? beskrivs.

1 x Grotten Santé - Bruin - 33cl

De Kazematten Brun 7% 33cl

Detta öl åter jäst i kalkstensgrottor 40 meter under jord, där det finns en konstant temperatur på 11 grader. Det är en fruktig brun ale (som fikon) med en maltig sötma och en kryddig, något bitter eftersmak . Ett trevligt komplex, inte alltför tung öl.

1 x Kapittel - Pater - 33cl

Van Eecke Brun 6% 33cl

Denna mörka ale har en maltig sötma och en lätt rostad smak. En smak av nybakat bröd kommer upp. Humle bitterhet är mycket låg, men detta är inte en mycket söt öl. Drick det undan lätt och fruktig som påminner om plommon dröjer.

1 x Witkap Pater - Tripel - 33cl

Slaghmuylder Blond 8% 33cl

Vackra färska belgiska trippel. Detta öl har en lätt fruktighet, och är sötare och mindre kryddig än de flesta tripplar. Alkoholen ger en lätt uppvärmning munkänsla, och den uppenbara hop smak ger ölet en gräsliknande friskhet

Relaterade ölpaketen: