0 Flaskor
Slutsåld
Slutsåld
Ölpaket XXL ± €75

Ölpaket XXL ± €75

Dit pakket bevat de volgende 36 speciaalbieren

1 x Krombacher - 33cl

Krombacher Privatbrauerei Kreuztal Blond 5% 33cl

Detta lager har varit den bäst säljande i Tyskland, och det är inte för inte. Den hoppy, något bitter smak fylligare än vad vi är vana vid från de flesta holländska lageröl. En liten maltig sötma och en skarp känsla i munnen gör detta öl helt. Perfekt balanserad och en riktig drinker av!

1 x Gauloise - Brune - 33cl

Du Bocq Brun 8% 33cl

En öl med en fullständig maltig smak, med inslag av kaffe, nötter och mörk choklad. En stor fruktighet som påminner om plommon och russin. Alkoholen ger ölet en värmande karaktär, vilket särskilt i karamell-söta eftersmaken kommer upp.

1 x Vedett - Extra White - 33cl

Duvel Moortgat Vit 5% 33cl

Den Védett Extra White är en ny grumlig veteöl med en fruktig smak av apelsin och kryddighet av koriander. Kolsyran är mousserande och ger en fräsch effekt på tungan. Ett bättre exempel på en sommartörstsläckare är svårt att hitta. Inte så konstigt att den här ölen sticker ut på terrasserna när temperaturen går upp.

1 x Konig Ludwig Weissbier - 50cl

Kaltenberg Blond 6% 50cl

Den Koning Ludwig har en subtil banan smak i jämförelse med de flesta Hefe weiss öl. Den fylliga vete smak, och en subtil ton av kryddnejlika av jästen avgöras smaken. En krämig känsla i munnen som är fräsch samtidigt säkerställer att ölet är ganska lätt att dricka.

1 x t IJ - Zatte - 33cl

't IJ Mörkblond 8% 33cl

En riktig klassiker i den nederländska ölmarknaden, som bryggdes för första gången 1985. En trevlig trippel med en vackert balanserad smak. Något söt och fruktig (ananas, päron) med fin kolsyra och en något bitter eftersmak .

1 x Paulaner - Hefe Weizen - 50cl

Paulaner Brauerei Vit 6% 50cl

Denna klassiska veteöl från Tyskland är en riktig höjdpunkt. Frisk smak som påminner om banan och kryddnejlika jäst, kombinerat med sötma av färskt bröd. Företaget huvud håller smak? S ganska fast i glaset, och komma med varje klunk extra revben med lite gratis. Känslan i munnen är mycket mjuk och krämig. En riktig uppfriskande drink!

1 x Budels - Witte Parel - 30cl

Budels Vit 5% 30cl

En ganska söt veteöl med en lätt kryddig orange och koriander smak i belgisk stil. Ölet är organisk. I glaset har karakteristiken grumligheten hos en vete öl. Detta öldrickande undan lätt och med sin fräschör en riktig sommar törstsläckare !

1 x De Koninck - 25cl

De Koninck Mörkblond 5% 25cl

Denna gula öl från Antwerpen är en riktig klassiker. Den maltig smak anteckningar, ljus rostad och en mycket liten bitterhet kan torka år fångade många ölälskare. Smaken är perfekt balanserad, och det är inte för inte som många bryggerier försöker kopiera denna öl.

1 x Budels - Kolos - 30cl

Budels Mörkblond 8% 30cl

Uppvärmningen ruby färgade öl. En fullständig karamell-liknande smak, som också påminner om torkade frukter som fikon eller katrinplommon. En lång söt eftersmak med en lätt bitterhet gör det komplett. Visst ingen sommar törstsläckare , men mycket trevligt och värmande öl på en kall natt.

1 x Maximus - Stout 6 - 33cl

Maximus Mörkbrun 6% 33cl

Stout 6 är den ljusa stout från bryggeri Maximus. Ölet har en fin beska av rostad malt, kaffe och mörk choklad. En subtil sötma som påminner om kola kommer något fram också. Eftersmaken är bitter och komplex. En underbar öl utan en alltför hög alcoholhalt.

1 x Singha - 33cl

Boon Rawd Brewery Blond 5% 33cl

Denna populära pilsner från Thailand kännetecknas av en torr, frisk, söt smak. Den fina koldioxid skapar en gnistrande uppfriskande munkänsla, perfekt för saker att släcka en bit under en kryddig thailändsk måltid. Reminisce dessa vackra semester med en fin Singha!

1 x Vedett - Extra Blond - 33cl

Duvel Moortgat Blond 5% 33cl

Detta lager har fått optimistisk namnet "extra blond". Det är en ny öl med en trevlig ljus citrus bitterhet som dröjer sig kvar ganska länge. Det är en öl som lätt wegdrinkt, och kastar för år höga ser ut sommaren törstsläckare .

1 x Weihenstephaner - Hefe Weizen - 50cl

Weihenstephan Vit 5% 50cl

Den äldsta bryggeri i världen, denna enastående Weizen öl. Kanske en av de bästa Weizen öl i världen .. Smaken är perfekt balanserad med en hel vete smak och en stark banan och kryddnejlika göra den typiska Weizen jäst. Ölet är så mjuk men så full av smak som det är ett nöje att dricka. Ett måste för alla öl älskare.

1 x Ciney - Blond - 25cl

Alken-Maes Blond 7% 25cl

Ganska söt och maltig lager. Mycket fruktig med en honungsliknande sötma. Förfalskade framträder blommor / citrusliknande humlearom . En mycket underskattad öl, felaktigt så ofta? Bara söt? beskrivs.

1 x La Trappe - Witte Trappist - 33cl

De Koningshoeven Vit 6% 33cl

Detta ljusa grumlig öl Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en trevlig veteöl i belgisk stil, med en tydlig påverkan av belgisk blond öl. En mild och uppfriskande öl med en kryddighet av koriander, orange liknande fruktighet och en mörk söt smak av torkad frukt i eftersmaken . En mycket trevlig vete öl!

1 x Leffe - Royal - 33cl

Leffe Mörkblond 8% 33cl

En fullständig blond öl med en ganska söt på. En lätt fruktig som påminner om apelsin, och bestämma en maltig sötma smak. Den hop bitterhet är subtil, och är framför allt i eftersmaken framåt. En svag värme av alkoholen är också observerbart .

1 x Gauloise - Blond - 33cl

Du Bocq Blond 6% 33cl

Skarp lager med en delikat citrusliknande fräschör och fyllig smak som påminner lite om en veteöl. Ölet har en ljus äppelliknande syrlighet, vilket gör det mycket färskt. Eftersmaken är ganska söt men inte klibbig. En trevlig, lätt att dricka öl.

1 x Ciney - Bruin - 25cl

Alken-Maes Brun 7% 25cl

Detta öl har en nötaktig, karamell-liknande smak, med en stark sötma och en något bränd smak av mörka malt. Den mycket lätta bitter hop smaken framträder i synnerhet i eftersmaken . En riktig klassiker belgisk, med en fylligare smak än alkoholhalten antyder.

1 x La Chouffe - Houblon Dobbelen IPA - 33cl

d'Achouffe Mörkblond 9% 33cl

En hel del av humle gör denna variant Chouffe en underbar fruktig, blommig och ganska bitter öl. Det är en härlig blandning av belgisk stark pale ale och en amerikansk IPA, med det bästa av båda världar. Den något söt, maltig och jäst-liknande den belgiska med en citrus / grapefrukt liknande bitterhet amerikanska humle. En vacker komplex öl med en bitter och lång fruktig eftersmak . En öl att lugnt njuta av!

1 x Anchor - Porter - 35,5cl

Anchor Brewing Company Mörkbrun 6% 35cl

Detta öl har ett underbart fyllig, med fast bitterhet rostad malt som kommer efter en mild sötma som påminner om kola och choklad. Den känsla i munnen är mjuk och krämig, med bara tillräckligt kolsyra för att ge det lite gnistan. Denna porter är en som du definitivt bör prova.

1 x Anchor - Liberty Ale - 35,5cl

Anchor Brewing Company Mörkblond 6% 35cl

Den här amerikanska ale har en fräsch och lätt grapefrukt liknande smak av humle. Smaken är något malt, med viss fruktighet och en karamell-liknande sötma som verkligen inte dominerar. En kryddig eftersmak som påminner om peppar. Smaken är ganska komplicerad men välbalanserad.

1 x Gouden Carolus - Hopsinjoor - 33cl

Het Anker Mörkblond 8% 33cl

I Hopsinjoor ligger betoningen på en fast men subtil citrusliknande humlearom . Den här ölen ger en härlig intryck av typisk belgisk jästsmak. Ölen har en rik fruktig smak, som också införliva alkoholhalten på riktigt. Känslan i munnen är mjuk och krämig.

1 x Brugse Zot - Blond - 33cl

De Halve Maan Blond 6% 33cl

Brugse Zot har en kryddig, något söt smak och har en krämig munkänsla och en trevlig beska i eftersmaken. Det finns en tydlig fruktighet av banan och äpple utan ölet blir för söt. Ölet är lätt att dricka med en smakbalans som passar den nyborjare och den som vet mer om öl.

1 x Brugse Zot - Dubbel - 33cl

De Halve Maan Brun 8% 33cl

Detta öl har en svag sötma som påminner om färskt bröd, en frisk kryddighet som påminner om peppar och kryddnejlika. I eftersmaken kommer det att finnas ett russin liknande sötma, men också en lätt bitterhet till toppen. Öl dricker ganska enkelt sätt för en sådan tuff kille, så se upp!

1 x La Trappe - Blond - 33cl

De Koningshoeven Blond 7% 33cl

Denna blond öl i Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är ganska söt och fruktig lager. Smaken påminner om banan, men också att karamell. En lätt bitte av eftersmaken ger den nödvändiga balansen. Den känsla i munnen är skarpa och mousserande genom den fina karbonatisering.

1 x La Trappe - Dubbel - 33cl

De Koningshoeven Brun 7% 33cl

Denna bruna ale i Nederländerna mest berömda Trappist bryggeriet är en trevlig öl med inslag av rostad malt, kommer liten sötma som påminner om nybakat bröd och russin, och en mild hop bitterhet i synnerhet i eftersmaken upp. Fint balanserad, med en svag tendens till bitterhet. Bara en mycket bra dubbel!

1 x Texels - Skuumkoppe - 30cl

Texels Mörkblond 6% 30cl

En läcker vit öl i den tyska dunkel WeiZen stil. Den ganska söt malt smak något som påminner om banan och kryddnejlika. En riktig genom drinker som kan locka en hel del människor, och definitivt inte bara för sommaren. Kan väl med en stadig måltid med t.ex. korv eller schnitzel, men det gör också förvånansvärt bra med en kryddig mexikansk maträtt.

1 x Gouden Carolus - Tripel - 33cl

Het Anker Blond 9% 33cl

Trippel är ett bra exempel på den här stilen. En stark smak, med en viss färskhet koriander och apelsinskal och en lätt banan smak hos jästen. En trevlig karamellsmak och en lätt bitterhet av humle är perfekt balanserade, och den höga andelen av alkohol bidrar till en varm rungande av. En riktig höjdpunkt i genren!

1 x Gouden Carolus - Classic - 33cl

Het Anker Brun 9% 33cl

Detta öl bär rättmätigt som heter Classic. Det är ett mycket bra exempel på en stark belgisk mörk öl. Smaken är vackert balanserad med en fin sötma av godis och torkad frukt, en rostad smak av malt och en liten bitterhet i eftersmaken . Det finns också kan observeras en subtil kryddnejlika smak av jäst. Den krämiga munkänsla och trevlig fast huvudet slutföra partiet.

1 x Chimay - Wit / Cinq Cents - 33cl

Chimay Blond 8% 33cl

En fin trippel av Trappists. Mycket kryddig, med en lätt aprikos liknande sötma och en skarp citrusliknande humlearom i eftersmaken . Alkoholen är märkbara , vilket gör denna öl trots dess friska smak ger en subtil uppvärmningen karaktär. En unik trippel, som uppenbarligen har sin egen smak.

1 x Chimay - Rood / Première - 33cl

Chimay Brun 7% 33cl

En klassisk belgisk dubbel av Trappist bryggeriet. En lätt rostad bitterhet, men framför allt en stark karamell / kola-liknande sötma. En subtil kryddighet som påminner om kryddnejlika, och eftersmaken kommer i humle med en lätt men lång bitterhet.

1 x St. Bernardus - 12 Abt - 33cl

St. Bernardus Brun 11% 33cl

Historien berättar att bryggeriet St Bernard för detta öl använder samma recept som de berömda munkarna i Westvleteren för sin abbot 12 .. Hur som helst är detta en stor öl. Söt och tung, med mörkt fruktig smak av datum och russin. En karamell liknande sötma balanseras av subtil och återhållen hop bitterhet. Ölet ger ett varmt sken i munnen och eftersmaken verkar oändliga att fortsätta att utvecklas.

1 x Rochefort - 6 - 33cl

Rochefort Brun 8% 33cl

Denna Trappist har en subtil fruktig smak som påminner om fikon och russin. Därefter kommer en ljus karamell-liknande sötma som sakta förvandlas till en trevlig hop bitterhet, och målet är helt torr. En underbar öl är fint balanserad, där entusiaster kan njuta av tiden på gång. ?

1 x Rochefort - 10 - 33cl

Rochefort Mörkbrun 11% 33cl

Denna Trappist är en riktig klassiker. Det är en öl med många lager, även efter många drycker kan fortsätta att överraska . Den fullständiga smaken har en fruktighet katrinplommon och russin, en liten smak av rostat bröd, en trevlig sötma som påminner om kola och bitterhet i synnerhet framträder i eftersmaken ger allt vackert balanserad. En fantastisk och komplex öl att njuta långsamt.

1 x Chimay - Blauw / Grande Réserve - 33cl

Chimay Brun 9% 33cl

En riktig Trappist öl och flaggskeppet i bryggeriet. En mycket fylligt, med en kolaliknande sötma och en lång komplex finish. Torkad frukt och maltiness dominerar gommen, och alkoholen är verkligen närvarande men inte otåliga. Bitter är så gott som frånvarande i smaken. På något drinker, men stora öl att njuta av att ta tid tyst.

1 x Texels - Tripel - 30cl

Texels Blond 9% 30cl

Den Tripel Texel är en ganska anständig trippel. Smaken är något söt, med en citrusliknande toner och en varm känsla i munnen av alkoholen. En stark maltig sötma och en liten kryddighet ger en ganska komplicerad karaktär. Tung, men trevligt!

Relaterade ölpaketen: